REKLAMA
Zdroj: arfo from Getty Images
Bravčové mäso na hríboch
Recept na perfektné bravčové mäso na hríboch a šťavou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g bravčového mäsa
- 250 g hríbov
- 1 kus Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 pl múka
- 500 ml hovädzieho vývaru
- soľ
- kmín
- čierne korenie
- 1 pl rastlinného oleja
- cukor
- ocot
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na kocky a posolíme. Hríby si očistíme a tiež pokrájame.
2. Krok
V panvici si rozohrejeme olej, pridáme jemne nakrájanú cibuľu a cesnak.
3. Krok
Keď sa cibuľa zosklovatí, pridáme mäso a opečieme ho do hneda.
4. Krok
Potom pridáme nakrájané hríby, kmín, trochu korenia a všetko podlejeme vývarom.
5. Krok
Mäso necháme dusiť asi hodinu. Potom pridáme múku rozmiešanú vo vode, premiešame a necháme ešte chvíľu povariť.
6. Krok
Nakoniec ochutíme soľou, cukrom a octom podľa chuti.