REKLAMA
Bravčové mäso s pivovou omáčkou
Táto omáčka je veľmi chutná,prudko jedlá a veľmi jednoduchá príprava
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 20 g bravčová masť
- 1 väčšia cibuľa
- 760 g bravčové mäso
- 7 strúčkov cesnaku
- 500 ml voda
- 250 ml pivo
- 180 g kyslá smotana
- 1 pl špaldová múka hladká
- mleté čierne korenie
- soľ
- vegeta
- červená mletá paprika
- štipľavá mletá červená paprika
Odporúčané produkty
Podravka ochucovadlo
Podravka NATUR
Podravka kečup jemný
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Mäso nakrájame na veľké kocky.V hrnci na masti orestujeme cibuľu. Pridáme mäso a keď sa zatiahne,posypeme mletou štipľavou paprikou,pridáme rozpučený cesnak,soľ,korenie,vegetu.
2. Krok
Zalejeme pivom a trochou vody tak aby bolo mäso ponorené. Varíme do zmäknutia mäsa.
3. Krok
Keď je mäso mäkké, rozmiešame kyslú smotanu, zbytok vody a múku , s týmto zahustíme omáčku.Povaríme ak má niekto rád ostrejšie pridá si ešte chilli.
4. Krok
Podávame s cestovinou. Dobrú chuť.