REKLAMA
Zdroj: pixabay
Bravčové mäso s pórom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g bravčová panenka
- 1 pór
- 1 mrkva
- 1⁄2 Cibuľa
- 3 pl sójovej omáčky
- 1 pl sezamový olej
- soľ
- mleté čierne korenie
- chilli prášok
- čínske rezance
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Vo voku si rozpálime olej a osmažíme na ňom na jemno nasekanú cibuľu.
2. Krok
Pridáme karé nakrájané na rezančeky. Rýchlo orestujeme.
3. Krok
K mäsu pridáme sójovku, korenie a čili prášok.
4. Krok
Keď je mäso už skoro hotové pridáme na kolieska nakrájaný pór a najemno nakrájanú mrkvu.
5. Krok
Podľa potreby môžeme podliať troškou vody. Hotové mäso podávame na čínskych rezancoch, ktoré sme pripravli podľa návodu.