REKLAMA
Zdroj: frederique wacquier from Canva
Bravčové mäso so sušenými paradajkami
Recept na chutné bravčové mäso so sušenými paradajkami, ktoré sa hodí na obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 4 plátky bravčového mäsa
- 2 pl olivového oleja
- 1 Lyžice masla
- 4 strúčiky cesnaku
- 1⁄2 šálky sušených paradajok
- 1 kl sušeného oregana
- 1 kl sušenej bazalky
- 2 šálky vývaru
- soľ a čierne korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Bravčové mäso posypte soľou a korením z oboch strán.
2. Krok
Na panvici roztopíme maslo a pridáme k nemu olivový olej.
3. Krok
Potom pridáme mäso na panvicu a opečieme ho z každej strany asi 7 minút.
4. Krok
Opečené mäso potom premiestnite na tanier a odložte bokom.
5. Krok
Na panvicu pridajte cesnak so sušenými paradajkami a poduste ich spolu niekoľko minút.
6. Krok
Po chvíli ich posypte bazalkou a oreganom.
7. Krok
Prilejte vývar a nechajte zmes poriadne prevariť.
8. Krok
Po chvíli vrátime mäso späť na panvicu a spolu všetko varíme na miernom ohni asi 20 minút, kým sa omáčka nezahustí.