REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/USAed1QVRvfifb3rStfO/a6331641f077be8242abc1d8afeb34.jpeg)
Bravčové stehno na smotane
Šťavnaté bravčové stehno so smotanou.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 Cibuľa
- 600 g bravčové stehno
- 250 ml šľahačka
- 1 pl horčica
- soľ
- drvená rasca
- mleté čierne korenie
- 1 pl bravčová masť
- 1 pl múka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Cibuľu si očistíme a nakrájame na malé kocky.
2. Krok
V hrnci si rozpálime masť a pridáme cibuľu. Opekáme do sklovita.
3. Krok
K cibuli pridáme očistené a na kocky nakrájané mäso. Opečieme. Opečené mäso poprášime múkou.
4. Krok
Ochutíme ho soľou, korením a rascou. Mäsko podlejeme trochou vody a dusíme do mäkka.
5. Krok
Keď je mäso hotové pridáme smotanu a horčicu a všetko spolu prevaríme 15 minút.