REKLAMA

Zdroj: Canva

Brokolica na pare

Brokolica je najzdravšia, keď ju pripravíme na pare. Brokolica je výborná do šalátov, ale aj ako príloha k mäsu, syru alebo do polievok.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 ks brokolica Pridané do
REKLAMA

Postup

10 min.
1. Krok

Najdôležitejšie je vybrať čerstvú, pekne zelenú brokolicu, ktorá má uzavreté kvietky bez náznakov plesne alebo mokvania. Taktiež ak je brokolica žltozelená, znamená to, že je stará.

2. Krok

Brokolicu umyjeme a nakrájame na ružičky. Varíme ju krátko v parnom hrnci - maximálne 10 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3781 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1511 receptov