REKLAMA
Bublanina z domácich jahôd a zaváraných marhúľ
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
30
Suroviny
- 2 vajce
- 1 hrnček kryštálový cukor
- bal vanilkový cukor
- 1 hrnček mlieko polotučné
- 1⁄2 hrnček olej
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- prášok do pečiva
- zavárané marhule
- jahody
Na posýpku
- 3 pl hrubá múka
- 3 pl kryštálový cukor
- 2 pl masla
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Vyšľaháme vajíčka s kryštálovým a vanilkovým cukrom. Postupne pridáme mlieko, olej, múku a prášok do pečiva a dobre premiešame.
2. Krok
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, na vrch rozložíme nakrájané marhule a jahody a nakoniec dáme na vrch posýpku, ktorú sme si vopred pripravili tým, že sme zmiešali spolu všetky ingrediencie na ňu.
3. Krok
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 stupňoch 25-30 minút.