REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/WfgMDQiKAxvpOKoQSzGa/8c53882721cc7d6337fd921989d6f8.jpeg)
Zdroj: dream79 from Canva
Celozrnný ražný chlieb z domácej pekárne
Recept na celozrnný ražný chlieb z domácej pekárne, ktorý je ideálny na raňajky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 500 g Celozrnná žitná mouka
- 10 g sušené droždie
- 10 g kryštálový cukor
- 10 g Morská soľ
- 320 ml voda
- Soľ
- slnečnicové semienka
- ľanové semienko
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
210 min.
1. Krok
Predhrejte rúru na 230 °C.
2. Krok
Všetky ingrediencie na cesto vložíme v uvedenom poradí do nádoby pekárne a zapneme program pre celozrnný chlieb.
3. Krok
Po vybratí chleba z pekárne ho necháme na mriežke vychladnúť.
4. Krok
Chlieb je najlepšie konzumovať v deň pečenia, ale možno ho skladovať vo vzduchotesnej nádobe až niekoľko dní.