REKLAMA

Čerešňová bublanina

REKLAMA
Ako zavariť čerešne? Podľa tohto postupu ich bude milovať celá rodina

Recept nájdeš v tomto článku

Ako zavariť čerešne? Podľa tohto postupu ich bude milovať celá rodina

Ingrediencie

porcií
20
  • 2 hrnčeky polohrubá múka Pridané do
  • 4 väčších vajec Pridané do
  • 1 hrnček kryštálový cukor Pridané do
  • podľa chuti práškový cukor Pridané do
  • 1 bal vanilkový cukor Pridané do
  • 1 bal kypriaci prášok Pridané do
  • 1 hrnček mlieko Pridané do
  • 12 hrnček slnečnicový olej Pridané do
  • čerešňa Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Vajíčka v mise vymiešame s olejom a mliekom. Počítajte s hrnčekom s objemom 2,5 dl.

2. Krok

Polohrubú múku, kryštálový cukor, kypriaci prášok a vanilkový cukor zmiešame v druhej mise a mokrú zmes vlejeme do suchej. Poriadne suroviny premiešame na hladké, vláčne cesto, ktoré vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Cesto uhladíme po celom povrchu a na vrch ukladáme umyté a odkôstkované čerešne. Môžeme použiť aj zavárané.

3. Krok

Pečieme pol hodinku na 180°C, ale radšej koláčik priebežne kontrolujeme. A po upečení bublaninu ešte posypeme práškovým cukrom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4812 receptov

Mäsité jedlá

2238 receptov

Kuracie mäso

783 receptov

Raňajky

1465 receptov

Mascarpone

340 receptov

Zapekané

286 receptov

Večera

4530 receptov