REKLAMA
Černicový cheesecake bonbón s malinami
Černicovo - cheesecake bonbóóóny, ktoré musíš vyskúšať.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Korpus
- 3 balenia celozrnnej sušienky černica od natureline.liptov
- 40 g ovsených vločiek
- 1 kus bielok
- 20 g maslo
Plnka - biela
- 3 polievková lyžica mascarpone
- 4 polievková lyžica syr cottage cheese
- 15 ml šľahačkovej smotany
- 2 polievková lyžica práškového cukru
- štipka agaru
- 1 vajíčko
Plnka - tmavá
- 3 polievková lyžica syr cottage cheese
- 2 Lyžice domácej nutelly
- želatína
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
70 min.
1. Krok
Všetky suroviny na korpus si rozmixujeme. Pripravíme si formu na muffiny, ktorá nám poslúži na vytvarovanie mini korpusu. Korpus pečieme 10 minút na 170 stupňov.
2. Krok
Pečenú (bielu) plnku pripravíme vymiešaním všetkých surovín, ak sa vám zdá málo sladká, doslaďte si ☺️. Na korpus nanesieme plnku a pečieme ďalších 40 minút na 155 stupňov. Koláčiky necháme úplne vychladnúť, odložíme do chladničky. Tmavú plnku si pripravíme zmixovaním ricotty a domácej nutelly so želatínou. Nanesieme na bielu plnku, koláčik ostáva v chladničke do rána.