REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/X2E5bUnQ1VwlIRXqT0ra/11602c54a6a0003e5a025afcec417f.jpeg)
Cestíčko na mäso
Recept na vynikajúce cestíčko na obaľovanie rezňov. Mäso zostane vďaka nemu šťavnataté.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 100 ml mlieko
- 2 ks vajce
- múka
- soľ
- vegeta
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
10 min.
1. Krok
Vo väčšej miske zmiešame mlieko s vajíčkami, múkou, soľou a vegetou.
2. Krok
Múky prisýpame toľko, aby vzniklo hustejšie cestíčko, do ktorého vložíme nachystané rezne. Rezne netreba zvlášť soliť, soľ sa pridáva len do cestíčka.