REKLAMA
Zdroj: FB: Varenie je radosť
Cestoviny s bryndzou a slaninou
Tradičné slovenské jedlo s moderným twistom, ktoré vás určite dostane. Tieto cestoviny sú plné chuti a sú ideálne na večeru po dlhom dni.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Cestoviny
- 400 g cestoviny
Náplň
- 200 g bryndza
- 200 g slanina
- 2 ks cesnak
- 1 ks Cibuľa
- 250 ml smotana na varenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Uvarte cestoviny podľa návodu na balení.
2. Krok
Na panvici orestujte nakrájanú slaninu.
3. Krok
Pridajte nasekanú cibuľu a cesnak a opečte, kým nebude cibuľa mäkká.
4. Krok
Pridajte bryndzu a smotanu na varenie a varíme, kým sa bryndza nerozpustí a omáčka nezhustne.
5. Krok
Cestoviny premiešajte s omáčkou a podávajte.