REKLAMA

Zdroj: FB: Varenie je radosť

Cestoviny s bryndzou a slaninou

Tradičné slovenské jedlo s moderným twistom, ktoré vás určite dostane. Tieto cestoviny sú plné chuti a sú ideálne na večeru po dlhom dni.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Cestoviny

  • 400 g cestoviny Pridané do

Náplň

  • 200 g bryndza Pridané do
  • 200 g slanina Pridané do
  • 2 ks cesnak Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 250 ml smotana na varenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Uvarte cestoviny podľa návodu na balení.

2. Krok

Na panvici orestujte nakrájanú slaninu.

3. Krok

Pridajte nasekanú cibuľu a cesnak a opečte, kým nebude cibuľa mäkká.

4. Krok

Pridajte bryndzu a smotanu na varenie a varíme, kým sa bryndza nerozpustí a omáčka nezhustne.

5. Krok

Cestoviny premiešajte s omáčkou a podávajte.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4642 receptov

Mäsité jedlá

2189 receptov

Zaváranie

147 receptov

Dezert

3572 receptov

Mascarpone

334 receptov

Cestoviny

524 receptov

Večera

4349 receptov

Lacné jedlá

1461 receptov