REKLAMA
Zdroj: Ildi via Adobe Stock
Cestoviny s ružičkovým kelom
Sýte a zdravé cestoviny s ružičkovým kelom a parmezánom. Toto jedlo je ľahko pripraviteľné a ideálne pre rýchly obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Cestoviny
- 500 g Cestoviny podľa vašej voľby
Ružičkový kel
- 2 Polievková lyžica olivový olej
- 1 Čajová lyžička soľ
- 500 g ružičkový kel
- 1 čajová lyžička mleté čierne korenie
Na podávanie
- 100 g Strúhaný parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Varte cestoviny podľa pokynov na obale. Dajte si pozor na to, aby boli al dente.
2. Krok
Kým sa varia cestoviny, rozpol kel a opeč ho na panvici s olivovým olejom, až bude mäkký a zhnednutý. Dochuť ho soľou a čiernym korením.
3. Krok
Sceď cestoviny a pridaj ich na panvicu. Dobre ich premiešaj s ružičkovým kelom a posyp nastrúhaným parmezánom.