REKLAMA

Zdroj: Ildi via Adobe Stock

Cestoviny s ružičkovým kelom

Sýte a zdravé cestoviny s ružičkovým kelom a parmezánom. Toto jedlo je ľahko pripraviteľné a ideálne pre rýchly obed alebo večeru.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Cestoviny

  • 500 g Cestoviny podľa vašej voľby Pridané do

Ružičkový kel

  • 2 Polievková lyžica olivový olej Pridané do
  • 1 Čajová lyžička soľ Pridané do
  • 500 g ružičkový kel Pridané do
  • 1 čajová lyžička mleté čierne korenie Pridané do

Na podávanie

  • 100 g Strúhaný parmezán Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Varte cestoviny podľa pokynov na obale. Dajte si pozor na to, aby boli al dente.

2. Krok

Kým sa varia cestoviny, rozpol kel a opeč ho na panvici s olivovým olejom, až bude mäkký a zhnednutý. Dochuť ho soľou a čiernym korením.

3. Krok

Sceď cestoviny a pridaj ich na panvicu. Dobre ich premiešaj s ružičkovým kelom a posyp nastrúhaným parmezánom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov