REKLAMA
Cestoviny s tekvicou hokkaido
Recept na cestoviny s tekvicou hokkaido a paradajkami.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g cestovín
- 1 ks tekvica hokkaido
- 4 ks paradajky
- 4 strúčiky cesnaku
- 100 g syra na strúhanie
- olivový olej
- soľ a čierne korenie
- čerstvá bazalka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Tekvicu očistíme, nakrájame na kúsky a vložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Pokvapkáme ju olivovým olejom, posypeme soľou a čiernym korením a vhodíme do predhriatej rúry na 200°C na 20 minút.
2. Krok
Medzitým si cestoviny uvaríme podľa inštrukcií na balení.
3. Krok
Paradajky očistíme, nakrájame na kúsky a orestujeme spolu s cesnakom na olivovom oleji.
4. Krok
Keď je tekvica upečená, pridáme ju na panvicu s paradajkami a cesnakom a všetko spolu chvíľu podusíme.
5. Krok
Cestoviny premiešame so zeleninou a spolu povaríme niekoľko minút.
6. Krok
Hotové cestoviny s tekvicou hokkaido a paradajkami posypeme nastrúhaným syrom a servírujeme teplé.