REKLAMA
Cestoviny s tuniakom a olivami
Tento recept na cestoviny fusilli s paradajkami, olivami a tuniakom je rýchly, jednoduchý a plný chutí. Tuniak a olivy dodajú jedlu skvelú stredomorskú chuť, ktorú zažiješ v každom súste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo na večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 400 g cestovín
- 2 plechovky tuniaka v oleji
- 100 g olivy bez kôstok
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 pl olivového oleja
- 1 ks paradajka
- soľ a korenie podľa chuti
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Vo vriacej vode uvaríme cestoviny podľa návodu na obale.
2. Krok
Medzitým si na panvici rozpálime olivový olej a pridáme na ňu nadrobno nakrájaný cesnak. Restujeme ho, kým nie je zlatohnedý.
3. Krok
Na panvicu pridáme tuniaka s olejom z plechovky a premiešame ho s cesnakom.
4. Krok
Následne pridáme na kúsky nakrájané olivy a pokrájanú paradajku. Dusíme niekoľko minút.
5. Krok
Cestoviny scedíme a pridáme na panvice. Všetko spolu premiešame, aby sa všetky chute spojili.
6. Krok
Hotové cestoviny dochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením.