REKLAMA

Cestoviny s tuniakom a olivami

Tento recept na cestoviny fusilli s paradajkami, olivami a tuniakom je rýchly, jednoduchý a plný chutí. Tuniak a olivy dodajú jedlu skvelú stredomorskú chuť, ktorú zažiješ v každom súste. Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo na večeru.

REKLAMA
Ako uvariť cestoviny? Už žiadne váhanie a zbytočné chyby, poradíme ako na to!

Recept nájdeš v tomto článku

Ako uvariť cestoviny? Už žiadne váhanie a zbytočné chyby, poradíme ako na to!

Ingrediencie

porcií
4
  • 400 g cestovín Pridané do
  • 2 plechovky tuniaka v oleji Pridané do
  • 100 g olivy bez kôstok Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 pl olivového oleja Pridané do
  • 1 ks paradajka Pridané do
  • soľ a korenie podľa chuti Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Vo vriacej vode uvaríme cestoviny podľa návodu na obale.

2. Krok

Medzitým si na panvici rozpálime olivový olej a pridáme na ňu nadrobno nakrájaný cesnak. Restujeme ho, kým nie je zlatohnedý.

3. Krok

Na panvicu pridáme tuniaka s olejom z plechovky a premiešame ho s cesnakom.

4. Krok

Následne pridáme na kúsky nakrájané olivy a pokrájanú paradajku. Dusíme niekoľko minút.

5. Krok

Cestoviny scedíme a pridáme na panvice. Všetko spolu premiešame, aby sa všetky chute spojili.

6. Krok

Hotové cestoviny dochutíme soľou a čerstvo mletým čiernym korením.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4717 receptov

Mäsité jedlá

2215 receptov

Večera

4427 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1490 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

777 receptov

Dezert

3610 receptov