REKLAMA
Chilli con carne
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 veľká cibuľa
- 500 g mletého mäsa bravčového
- 1 čl soli
- čl čierneho korenia mletého
- čl mletej červenej papriky
- 1 konzerva paradajkového pretlaku
- 1 konzerva červenej fazule
- 1 malé konzerva kukurice
- chilli podľa chuti
- olej
- 1 strúčiky až cesnaku
- trochu vody na podliatie
- ryža ako príloha
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
50 min.
1. Krok
Najskôr na oleji opražte nadrobno nakrájanú cibuľu, potom pridajte najemno nakrájaný cesnak, pretlak z konzervy a po chvíli aj mleté bravčové mäso. Trošku opražte a postupne pridávajte ďalšie ingrediencie: soľ, korenie, mletá paprika. 20 minút duste, potom pridajte fazuľu, ktorú scedíte a napokon aj kukuricu. Podľa toho ako máte radi pikantné dajte chilli.
2. Krok
Podlejte trochou vody a duste na miernom ohni ešte asi 15 minút. Podávame s ryžou.