REKLAMA
Cícerový blondies s arašidovým krémom
Koláč z cíceru? Áno, ďalšia zelenina, ktorú môžete prepašovať do dezertu a vytvoriť tak nutričnejší koláč, ktorým dodáte telu aj niečo výživné.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Cesto
- 400 g varený cícer
- 2 ks vajcia
- 100 g Arašidové maslo
- 50 g Med
- 50 g rozmixované ovsené vločky
- 50 g mandľová múka
- 50 g proteín ja som dala snickerdoodle
- 1⁄2 balenia prášok do pečiva
Krém
- 200 g smotanový syr (cream cheese)
- 100 g Arašidové maslo
- 30 g proteín
- 2 pl voda mlieko
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Cícer scedíme. Dáme ho do mixéra a rozmixujeme. Pridáme vajíčka, arašidové maslo a med a všetko spolu zmixujeme. Do misky dáme mandľovú a ovsenú múku, proteín a prášok do pečiva. Pridáme rozmixovanú zmes a premiešame. Cesto je hustejšej konzistencie. Rovnomerne ho rozotrieme na malý plech vymazaný olejom. Pečieme pri teplote 180 stupňov 18-20 minút. Upečený koláč necháme vychladnúť.
2. Krok
Cream cheese rozmiešame s arašidovým maslom. Proteín rozmiešame v mlieku alebo vode a primiešame k arašidovému krému. Kréme rozotrieme na vychladnutý koláč.