REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/_eaRRwsbpnsfZmmzwCdG/1392ac70da6d3271f2bd581532c4d0.jpeg)
ČIERNOHORSKÉ bravčové rezne.
Obľúbený šťavnatý rezeň.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 620 g bravčové karé
- soľ
- 4farebné korenie mleté
- sušený cesnak
- 3 väčšie zemiaky
- 5 pl zemiaky
- 3 strúčky cesnaku
- 2 vajce
- 5 pl hladká múka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Mäsko nakrájame, posypeme soľou, korením, cesnakom a jemne naklepeme.
2. Krok
Zemiaky ošúpeme,nastrúhame, pridáme soľ, múku, vajcia, cesnak popučený a dobre premiešame,aby nám vzniklo jemné cestíčko .
3. Krok
V cestíčku obalíme mäsko z oboch strán a pomali vysmážame v rozhorúčenom oleji, ak máme málo tuhé zemiakové cesto pridáme si múku.
4. Krok
***rada: do pekáča s olejom pridáme surové kolieska mrkvy aby sa nám olej moc nepripaloval. dobrú chuť :)