REKLAMA
Čokoládové bombičky
Klasický recept od mojej mamy, keď sa pri vianočnom pečení nepodarí cesto a samozrejme ho nemôžeme vyhodiť :-) Upečené nepodarené cesto, alebo odrezky pri tvarovaní torty použite namiesto piškót.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
60
- 100 g maslo
- 100 g práškový cukor
- 100 g nastrúhanej čokolády
- 150 g pomletých detských piškót
- 100 g pomletých orechov
- 50 g posekané hrozienka
- silná uvarená káva
- podľa chuti rum
- orechy alebo kokos na obalenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Maslo vymiešame s cukrom, pridáme čokoládu, orechy, posekané hrozienka, piškóty a podľa potreby rum a kávový extrakt.
2. Krok
Vypracujeme na valček, rozdelíme ho na rovnaké kúsky, do stredu môžeme dať višňu/ čerešňu.
3. Krok
Ešte vlhké obaľujeme v kokose alebo orechoch a kladieme do košíčkov.