REKLAMA
Cuketový koláčik
Zdravšia verzia čokoládového koláčika
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Koláč
- 350 g nastrúhaná cuketa
- 200 g práškový cukor
- 250 g špaldová múka
- 2 kúsok vajce
- 200 ml olej
- 100 ml voda
- 1 bal kypriaci prášok
- 1 kl škorica
- 2 pl kakao
- džem na natretie
Poleva
- Milka čokoláda
- horkosladká čokoláda
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Všetky suroviny na cesto si vymiešame a dáme piecť na 180 stupňov na cca 30-45 minút.
2. Krok
Keď koláčik vychladne potrieme ho džemom (jahoda/malina) a zalejeme polevou.
3. Krok
Keď vychladne aj poleva, môžeme koláčik podávať a skladujeme ho v chladničke pre ešte väčšiu vláčnosť.
Komentáre (2)
No, ak použijem polovičnú dávku cukru, môžem to nazvať zdravý koláč? :)
Zdravšia verzia s cukrom erytritol, xylitol, stévia, čakankový sirup ap.