REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/RafoAzHfKdWYhIzlLqPw/92735f2bbc75cecac04e1e235e755171.jpeg)
Cuketový tatarák
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 400 g cuketa
- 1 strúčiky cesnaku
- 1 červená cibuľa
- 2 čajová lyžička dijonská horčica
- soľ
- 1 čajová lyžička sójovej omáčky
- 2 čajová lyžička kečup
- mleté čierne korenie
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
Cuketu najemno nastrúhame, osolíme ju a necháme 5 minút odležať, aby pustila čo najviac vody. Následne cuketu scedíme a poriadne vyžmýkame. Na panvici si na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú červenú cibuľu a prelisované strúčiky cesnaku. Pridáme všetky zvyšné suroviny vrátane vyžmýkanej cukety a zmes varíme za častého miešania po dobu 7-8 minút. Hotový cuketový tatarák podávame ešte teplý spolu s celozrnným pečivom, ideálne s hriankami.