REKLAMA
Ďatlovo - avokádový raw koláčik
Osviežujúci, nepečený, skvelý
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Korpus
- 250 g ďatlová pasta
- malý hrnček tekvicových jadierok
- 1⁄2 hrnček pistácie
- 1⁄2 hrnček kešu
Plnka
- 4 avokádo
- 1 citrón - šťava
- 1 polievková lyžica vanilková pasta
- 400 ml kokosové mlieko
- 1 polievková lyžica kokosový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Vypracujeme si cesto - odložíme do chladničky. Po hodine natlačíme cesto do formy a dáme opäť zachladiť.
2. Krok
Zmes si vyšľaháme a navrstvíme na pripravený “korpus”. Ak sa zdá plnka málo sladká, odporúčam javorový sirup. Necháme zachladiť najlepšie do ďalšieho dňa. Ozdobíme podľa chuti :) ja som použila jahody, sušené maliny a pistácie.