Domáce cestoviny so špenátom
Rýchle krémové špenátové cestoviny s kuracím mäsom.
Ingrediencie
- 1 ks Cibuľa
- 100 g parmezán
- 1 ks paradajka
- 2 ks stonky zelenej cibuľky
- 500 g kuracie prsia
- 50 g smotanový syr cream cheese
- mleté čierne korenie
- cibuľový prášok
- cesnakový prášok
- petržlen
- olivový olej
- kajenské korenie
- nízkotučné mlieko
- cestoviny
- soľ
Najnovšie letáky
Postup
Cibuľu nakrájame na drobno.
Parmezán nastrúhame.
Paradajku nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
Zelenú cibuľku nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
Kuracie prsia nakrájame na kocky a v miske zmiešame s čiernym korením, kajenským korením, petržlenovou vňaťou, cesnakovým a cibuľovým práškom.
Zdroj: Youtube
V mixéri zmixujeme do hladka smotanový syr s postrúhaným parmezánom, cesnakovým práškom a mliekom.
Na panvici rozpálime olej a orestujeme na ňom cibuľku s kuracím mäsom.
Zdroj: Youtube
Po chvíli pridáme nakrájanú paradajku so zelenou cibuľkou. Všetko spolu premiešame a varíme zhruba 3 minúty.
Potom k mäsu prilejeme pripravenú omáčku.
Zdroj: Youtube
Nakoniec do omáčky pridáme špenátové listy a varíme ich 2 minúty pokiaľ omáčka nezhustne.
Takto pripravenou krémovo - špenátovou omáčkou polejeme uvarené cestoviny a spolu premiešame.