REKLAMA
Zdroj: FB: Bezva recepty
Domáci slovenský guláš
Recept na perfektný domáci slovenský guláš, ktorý je zmesom jelenieho, hovädzieho a bravčového mäsa.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 300 g jelenie mäso
- 300 g hovädzie mäso
- 400 g bravčové mäso
- 300 g zemiak
- 200 g zelená paprika
- 150 g masť
- 500 g Cibuľa
- mletá červená paprika
- mleté čierne korenie
- kmín
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Cibuľu očístíme a nakrájame na drobno. Orestujeme ju na masti.
2. Krok
Jelenie a hovädzie mäso nakrájame na kocky.
3. Krok
Mäso s červenou paprikou orestujeme a dusíme.
4. Krok
Neskôr pridáme bravčové mäso, podľa chuti soľ, korenie a rascu.
5. Krok
Pred koncom varenia pridáme do guláša zemiaky nakrájané na kocky spolu so zelenou paprikou.