REKLAMA
Dukátové buchtičky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
Cesto
- 250 g hladkej špaldovej múky
- 1⁄2 g sušené droždie
- 25 g olivového oleja
- 1 lyžička kokosového cukru
- 275 ml teplej vody
Krém
- 1⁄2 vanilka pudingového prášku
- Štipka mletej vanilky
- 250 ml mlieka
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
75 min.
1. Krok
Všetky suroviny na cesto dáme do mixéra a vymixujeme si hladké cesto. Plechovú formu vystelieme papierom na pečenie alebo potrieme maslom/kokosovým olejom. Cesto vylejeme do formy a necháme pri izbovej teplote kysnúť 30 minút. Následne cesto vložíme do vopred vyhriatej rúry a pečieme na 170/25-30 minút. Skontrolujeme špáratkom. Cesto necháme vychladnúť a nakrájame na kocky.
2. Krok
V mlieku si uvaríme puding podľa návodu s pridaním mletej vanilky. Krém vylejeme na buchtičky a podávame.
3. Krok
Dobrú chuť!