REKLAMA
Zdroj: -lvinst- from Getty Images
Dusená červená kapusta s červeným vínom
Táto tradičná receptra na dusenú červenú kapustu s červeným vínom je plná chuti a je skvelým doplnkom k akémukoľvek jedlu. Je rýchla a ľahká na prípravu, a túto kapustu si zamilujete.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus červená kapusta
- 1 Lyžica cukor
- 2 lžice maslo
- 150 ml červené víno
- 1 kus Cibuľa
- 1 kus červená paprika
- 1 kus jablko
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Príprava ingrediencií: Očistite a nakrájajte cibuľu, papriku, červenú kapustu a jablko.
2. Krok
Rozpustite maslo na panvici a opražte cibuľu, kým nebude zlatohnedá.
3. Krok
Potom pridajte cukor a pokračujte v opekaní, kým cukor neskaramelizuje cibuľu.
4. Krok
Pridajte nakrájanú červenú papriku a dusenú kapustu do panvice a dusite na strednom ohni 10 - 15 minút.
5. Krok
Potom pridajte nakrájané jablko a dusite ďalších 5 minút.
6. Krok
Pridajte červené víno, zmiešajte a nechajte dusiť na nízkom ohni ďalších 20 minút, alebo kým kapusta nie je mäkká a víno sa nevstrebe.