REKLAMA
Gnocchi v špenátovo cottage omáčke a roláda z vykosteného kuraťa
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- Úplný kurča
- horčica
- soľ
- korenie
- grilovanie korenie
- 95 Šunka ( mäsa)
- strúhaný syr
- gnocchi
- syr cottage cheese
- čerstvý špenát
- šalotky
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
1. Krok
Celé kurča som klasický od kosti vykostila (musíš mat mega ostrý nôž), potrela horčicou, soľ, čierne korenie, pridala plátky šunky, nastrúhanú mozzarellu, špenát, vajcia a uvarený párok. Opatrne som ju stočila, posypala ešte grilovaním korením, olivovým olejom a rascou. Zabalila do alobalu a takto nechala celú noc v chladničke, až sa chute prepoja. Na druhý deň, poliala vodou a nechala hodinu piecť na 190 stupňov. Potom som alobal roztvorila, poliala šťavou a nechala piecť ďalej do chrumkava. Nakoniec na vrch som pridala schwarzwaldsku šunku.
2. Krok
Gnocchi som uvarila v osolenej vode.
3. Krok
Špenát som orestovala na šalotke, dala do mixéra spolu s 1PL cottage cheese (kopcovitá lyžica) a troškou vody. Rozmixovala, pridala ku gnocchi, dochutila.