REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/88e-YAPa9b8qV9tie3Bb/5c7bf09b78f4c4043fd91601e43305.jpeg)
Granadír s pancettou
Granadír s pancettou
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 9 väčších zemiakov
- 250 balenie Fliačky g
- bravčová masť
- 1 Veľké Cibuľa
- mletá sladká paprika
- soľ
- 150 g Pancetta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Ja zásadne varím všetko oddelene.
2. Krok
Pancettu narežeme na kocky a opražíme na troche bravčovej masti.
3. Krok
Cibuľu nakrájame nadrobno, orestujeme na bravčovej masti do sklovita na miernom ohni. Na záver vmiešame červenú sladkú papriku.
4. Krok
Ziemiaky ošúpeme, nerežeme na kocky a uvaríme v osolenej vode. Pozor, aby sa nerozvarili.
5. Krok
Cestoviny uvaríme v osolenej bode a scedíme.
6. Krok
Všetko spolu zmiešame a podľa chuti ešte dochutíme. Podávsme s kyslou uhorkou.