REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/UEMs_3BcQbH4g1zjatBZ/2642e69d7b8f8498fb19ee86663a6a.jpeg)
Zdroj: A_Lein from Getty Images
Grilovaná tekvica hokaido
Jednoduchý a chutný recept na grilovanú tekvicu hokaido, ktorá je ideálna na grilovanie počas teplých letných dní.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus tekvica hokkaido
- 4 Lyžice olivový olej
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička čierne korenie
- 2 Lyžice Med
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Tekvicu umyjeme a nakrájame.
2. Krok
Potrieme ju olivovým olejom, posypeme soľou a korením a pokvapkáme medom
3. Krok
Tekvicu grilujeme približne 15 minút, kým nebude mäkká a chrumkavá
4. Krok
Hotovú tekvicu podávame teplú, podľa chuti môžeme posypať nasekanými bylinkami alebo syrom.