REKLAMA
Zdroj: A_Lein from Getty Images
Grilovaná tekvica hokaido
Jednoduchý a chutný recept na grilovanú tekvicu hokaido, ktorá je ideálna na grilovanie počas teplých letných dní.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kus tekvica hokkaido
- 4 Lyžice olivový olej
- 1 čajová lyžička soľ
- 1 čajová lyžička čierne korenie
- 2 Lyžice Med
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Tekvicu umyjeme a nakrájame.
2. Krok
Potrieme ju olivovým olejom, posypeme soľou a korením a pokvapkáme medom
3. Krok
Tekvicu grilujeme približne 15 minút, kým nebude mäkká a chrumkavá
4. Krok
Hotovú tekvicu podávame teplú, podľa chuti môžeme posypať nasekanými bylinkami alebo syrom.