REKLAMA
Grilovaný homár
Skvelý grilovaný homár. Luxusne chutné jedlo.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 4 pl slaného masla
- 1 pl nakrájanej pažítky
- 1 čl citrónovej kôry
- 1 strúčik cesnak
- 1 zemiak
- 8 ružičiek brokolice
- repkový olej
- soľ
- čerstvo mleté čierne korenie
- 6 ks Homár chvosty
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
Ako prvé si pripravíme chvosty z homára. Veľkým nožom ich rozrežeme na polovicu.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pripravíme si omáčku na potieranie. V miske zmiešame olej, soľ, korenie, rozpustené maslo, prelisovaný cesnak, citrónovú kôru a nasekanú pažítku.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Chvosty homára si dáme na rozpálený gril a potrieme ich omáčkou. Po troch minútach pretočíme znova potrieme a po troch minútach vyberieme.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Zemiaky si umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Brokolicu si rozdelíme na ružičky. Potrieme ich omáčkou a tiež ich ogrilujeme. Podávame všetko spolu preliate ešte zvyškom maslovej omáčky.
Zdroj: Youtube