REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Rs9GBehPMrP7CTJAVLP7/d87986c7e219460fc2976400f7e609.jpeg)
Hrnčeková bublanina s tvarohom - recept
Nielenže táto rýchla hrnčeková bublanina chutí výborne, ale nie je na tomto recepte skutočne čo pokaziť.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
15
Cesto
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček cukor
- 2 kus vajce
- 1 hrnček mlieko
- 1⁄2 hrnček olej
- 1 cukor vanilkový
- 1 kypriaci prášok
- 1 tvaroh plnotučný
- podľa chuti ovocie na obloženie
Na posýpku
- 3 pl hrubá múka
- 3 pl kryštálový cukor
- 2 pl maslo
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Všetky suroviny na cesto spolu vymiešame v mixéri. Hotové cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech na pečenie. Poukladáme naň ovocie podľa chuti (napríklad čerešne, jahody, ríbezle....).
2. Krok
Pripravíme si posýpku z mierne zmäknutého masla, múky a cukru. Koláčik celý rovnomerne posypeme. Pečieme ho vo vyhriatej rúre na 180 stupňov aspoň 40 minút.