REKLAMA
Hrnčekový ríbezľový koláč
Tento hrnčekový ríbezľový koláč je plný ovocia, a preto je dokonalým receptom na letné osvieženie.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
15
- 1 hrnček hladká múka
- 1 hrnček cukru
- 1⁄2 hrnček oleja
- 2 ks vajcia
- 2 Lyžice prášku do pečiva
- 1 Lyžice vanilkového cukru
- 1 hrnček ríbezľového džúsu
- 2 hrnčeky ríbezle
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
V miske vymiešame vajcia, olej, a cukor.
2. Krok
Pridáme múku a prášok do pečiva, poriadne premiešame.
3. Krok
Do vzniknutej zmesi vmiešame ríbezľový džús a nakoniec pridáme ríbezle. Všetko premiešame.
4. Krok
Cesto nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy.
5. Krok
Hrnčekový ríbezľový koláč pečieme asi 45 minút na 180 stupňov.