REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AHemXR6xdHuvfyIQmk2b/0bfc15ab1e609e08571b8d303c7bf4.jpeg)
Hruškovo kakaová nátierka
CHcete si z ovocia pripraviť niečo iné ako džem? Vyskúšajte túto zdravšiu alternatívu čokoládovej nátierky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 1 kg hruška
- 100 g cukor / med
- 50 g kakao
- 40 g Zlatý klas (prášok)
- 20 g čokoládového pudingového prášku
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Hrušky s medom a kakaom povaríme do zmäknutia. Rozmixujeme. Vrátime späť nad plameň, pridáme zlatý klas a puding rozmiešaný vo vode a varíme do zhustnutia. Pripravenú zmes naplníme do sklenených pohárov.