REKLAMA
Zdroj: vinicef from Getty Images
Hydinová pečeň
Recept na chutnú hydinovú pečeň, ktorá je ideálna na obed alebo večeru.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg Hydinová pečeň
- 2 Cibuľa
- 3 strúčiky Cesnak
- 1 pohár múka
- 100 ml Biele víno
- 4 lyžice Olej
- 4 lyžice Olej
- soľ a korenie podľa chuti
- 1 lyžica maslo
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Pečeň najprv umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Je to dôležité, pretože prebytočná voda sťažuje vyprážanie a môže spôsobiť nebezpečné striekanie na panvici.
2. Krok
Potom nakrájajte cibuľu na kocky a cesnak nadrobno.
3. Krok
Medzitým rozohrejte olej na panvici a opečte na ňom cibuľu dozlatista.
4. Krok
Potom pridajte cesnak a smažte ešte niekoľko minút.
5. Krok
Teraz do panvice pridajte pečeň, ktorú sme predtým zľahka obalili v múke.
6. Krok
Pečeň opečte z oboch strán, kým nezíska peknú zlatistú farbu.
7. Krok
Potom do panvice pridajte víno a pečeň duste na miernom ohni, kým sa všetok alkohol neodparí.
8. Krok
Nakoniec pridajte maslo, soľ a korenie podľa chuti.