REKLAMA
Jednoduchá omáčka na mäso
Jednoduchá a rýchla smotanová omáčka k mäsu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 250 ml šľahačka
- 21 g maslo
- 12 g múka
- štipka soli
- biele korenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Na panvici necháme roztopiť maslo. Po chvíli pridáme múku.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Za stáleho miešania nám vznikne takáto múková kaša.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Po chvíli pridáme k múke vychladnutú smotanu na šľahanie.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Omáčku dochutíme soľou a korením.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Za stáleho miešania ju privedieme k varu. Omáčka je hotová vtedy, keď zhustne.
6. Krok
Túto smotanovú omáčku môžete použiť okrem mäsových jedál taktiež k cestovinám alebo rôznym šalátom.