REKLAMA
Kakaové popraskance
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
23
- 240 g hladkej múky
- 120 g kakaa
- 2 čl kypriaceho prášku
- Štipka soli
- 200 g trstinového cukru
- 100 g zmäknutého masla
- 4 ks vajíčka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
45 min.
1. Krok
Zmiešame sypké suroviny v jednej miske a mokré suroviny v druhej.
2. Krok
Následne zmesi spojíme, cesto zabalíme do fólie a aspoň na 45min dáme do mrazničky.
3. Krok
Potom formujeme pologuličky a obaľujeme obaľujeme najskôr v kryštálovom cukre a potom v práškovom.
4. Krok
Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, ale nie na tesno, lebo ešte narastú.
5. Krok
Pečieme pri 170 stupňoch približne 10-12 minút.