REKLAMA
Krevety s čínskymi rezancami
Trochu azijskej kuchyne s morskými plodmy.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 150 g lúpané krevety
- 1 kus šalotky
- 1 polievková lyžica sladká chilli omáčka
- 2 polievková lyžica sójovej omáčky
- 1 polievková lyžica rybacia omáčka
- 200 g čínske rezance
- 100 g mrazená zelenina wok
- repkový olej
- 2 čajová lyžička hnedý cukor
- citrónová šťava
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Šalotku nakrajame nadrobno, zeleninu prepláchneme vodou aby sme ju zbavili ľadu. Očistíme si krevety. Pripravíme si rezance podľa návodu na obale. V miske si zmiešame sojovú omáčku, chili omáčku a rybaciu omáčku.
2. Krok
Vo woku si rozpálime olej a pridáme šalotku speníme potom pridáme cukor a necháme skramelizovať. Pridáme krevety opražíme a pridáme wok zeleninu. Opekáme ked začnú krevety ružovieť pridáme zmes omáčok.
3. Krok
Na záver pridáme scedené rezance opečieme a máme hotovo. Možeme podávať ozdobené jarnou cibuľkou. Dobrú chuť
mnamka