Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu
Ďalšie úžasne chutné "jednopekáčové" jedlo, ktoré vám zaberie len pár minút času. Z pár jednoduchých surovín vykúzlite fantastické jedlo pre celú rodinku a to celkom bez námahy🙂
Ingrediencie
- podľa potreby krídla kuracie (alebo iná kuracia časť)
- 7 ks zemiak
- 1 zväzok velký vňať petržlenová
- 50 ml olej
- 80 g maslo
- podľa chuti soľ
Najnovšie letáky
Postup
Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie kolieska, pridáme k nim nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, olej a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a vysypeme na pekáč. Medzi zemiaky poukladáme osolené mäso, navrch dáme kde-tu kúsky masla a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 °C na cca 60 minút.
Jedlo je úžasne chutné, suroviny si navzájom dodali skvelú príchuť. No najmä výbornú chuť tam robí tá vňať👌 Mäsko je mäkučké a zvrchu pekne opečené ako aj zemiaky. Vrelo odporúčam toto super jednoduché jedlo, ktoré vám fakt zaberie len pár minút času!!! Prajem dobrú chuť!
Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube.