REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/oN85LS6Cgc-qaZRllLdd/e5c72b8bed799b16f30606b907300f.jpeg)
Zdroj: Wiktory from Getty Images
Kuracie prsia plnené medvedím cesnakom
Chutný letný pokrm, ktorý je ideálny na grilovanie. Tento recept vás prekvapí neobvyklou kombináciou chutí. Medvedí cesnak dodáva jedlu zvláštnu chuť a arómu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Kuracie prsia
- 4 ks kuracie prsia
- 2 kl olivový olej
- soľ
Plnka
- 100 g medvedí cesnak
- 200 g Ricotta syr
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Pripravte kuracie prsia. Urobte do kuracích prs zárez a vytvorte tak miesto na plnku. Kuracie prsia potrite olivovým olejom a z oboch strán osoľte a okoreňte.
2. Krok
Pripravte plnku. Medvedí cesnak opláchnite, nakrájajte na drobno a zmiešajte s ricottou. Túto zmes následne vložte do otvorov v kuracích prsiach.
3. Krok
Plnené kuracie prsia pečte na grile alebo v rúre pri teplote 180°C približne 20 minút.