REKLAMA
Kuracie soté so šampiňónmi a hráškom
Recept na fantastické kuracie soté, ktoré je restované spolu so šampiňónmi a hráškom.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g kuracieho mäsa
- 100 g čerstvých šampiňónov
- 200 g mrazeného hrášku
- 1 ks Cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 Lyžice olivového oleja
- 1 Lyžice masla
- 1 lyžička mletej sladkej papriky
- soľ a korenie
- čerstvé bylinky na ozdobenie
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do hrnca dáme variť osolenú vodu a uvaríme v nej hrášok do mäkka. Následne ho scedíme a odložíme bokom.
2. Krok
Na panvici zahrejeme olivový olej a pridáme na ňu nakrájanú cibuľu a restujeme ju cca 3 minúty.
3. Krok
Potom pridáme na panvicu aj nakrájané kuracie kúsky.
4. Krok
Keď sú orestované pridáme nakrájané šampiňóny a pretlačený cesnak.
5. Krok
Na záver prípravy tohto jedla pridáme k mäsu uvarený hrášok a celé to zjemníme maslom.