REKLAMA
Lilková pomazánka

Lilková pomazánka

Tahle vegetarianská lilková směs sa dá využit na spoustu možnosti.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g baklažán Pridané do
  • 5 g tymián Pridané do
  • 15 ml olivový olej Pridané do
  • 5 rozmarín Pridané do
  • 30 g cesnak Pridané do
  • 25 g šalotky Pridané do
  • 15 g dijonská horčica Pridané do
  • 25 g Nástroje Pridané do
  • 10 g kapary Pridané do
  • tabasco Pridané do
  • 50 ml sójovej omáčky Pridané do
  • 25 ml worcesterská omáčka Pridané do
  • 10 g pažítka Pridané do
  • Soľ soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Baklažán natrite olivovým olejom, prepichnite vidličkou a pridajte bylinky

2. Krok

2. Predhrejte rúru na 180 °C a vložte do nej potretý, prepichnutý baklažán s bylinkami.

3. Krok

Čítajte minimálne 40 minút

4. Krok

4. Ošúpajte od tmavej šupky a vypeckujte upečenú dužinu oddelene do misky.

5. Krok

Na panvici si rozohrejte olivový olej a vložte na ňu upečenú dužinu baklažánu.

6. Krok

Pridajte nakrájanú šalotku spolu s nasekaným cesnakom

7. Krok

Osoľte a dochuťte korením, zmesou omáčok a kapár

8. Krok

Pre neustále pečenie a miešanie odparujte všetku vodu, aby ste získali hladkú zmes, ktorú je možné ľahko roztierať.

9. Krok

Nechte vychladnout dochuťte soli, čerstvým pepřem a nasekanými bylinkami

10. Krok

Podávajte na opečenej bagete, alebo chlebe

Lilková pomazánka - krok prípravy 1

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4714 receptov

Mäsité jedlá

2214 receptov

Večera

4424 receptov

Mascarpone

338 receptov

Lacné jedlá

1489 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Kuracie mäso

776 receptov

Dezert

3610 receptov