REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/YITp6PUbKzgZvq34R1Sk/d5da53280ca284a18cff95d790254a.jpeg)
Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
13
Korpus
- 150 g mandľová múka
- 130 g kokos
- 135 g maslo
- 3 pl kokosového cukru
Krém
- Panna Cotta
Jahodové pyré
- 350 g jahoda
- podľa chuti cukor
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Maslo si rozpustíme, pridáme k nemu ostatné suroviny. Túto zmes zatlačíme do formy s priemerom 23cm a dáme piecť na 180°C, 12 minút. Necháme vychladnúť.
2. Krok
Panna Cotu pripravíme podľa návodu.
3. Krok
Jahody podusíme s troškou cukru a vymixujeme dohladka.
4. Krok
Na vychladnutý korpus dáme uvarenú Panna Cotu a na ňu rovnomerne vylejeme jahodovej pyré. Necháme vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.