REKLAMA
Mango cheesecake bez múky
Rýchly a jednoduchý. Videorecept nájdete na mojom instagrame. :)
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
Cesto
- 100 g mandlí
- za hrsť vlašských orechov (príp.iný druh orechov)
- 3 vajce
- podľa chuti trstinový cukor (ja som dala 2 PL)
Krém
- 500 g mascarpone
- 300 ml smotany na šľahanie
- 1 mango
- podľa chuti hnedý cukor
Na ozdobenie
- maliny
- kúsky manga
- mäta
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Do misy dáme zomleté orechy.
2. Krok
Oddelíme si žĺtka a bielky. Žĺtka vyšľaháme s cukrom a pridáme k orechom. Z bielkov vyšľaháme sneh a pomaly primiešavame k orechovej zmesi.
3. Krok
Cesto vylejeme do vymastenej formy (moja má 22x3cm).
4. Krok
Dáme do vyhriatej rúry a pečieme pri 180C asi 20min.
5. Krok
Medzitým si pripravíme krém. Mascarpone zmiešame so smotanami na šľahanie. Pridáme cukor a premiešame.
6. Krok
Mango celé ošúpeme, nakrájame na malé kúsky, rozmixujeme a pridáme do krému.
7. Krok
Vrch korpusu (asi 1cm od okraja) zrežeme a korpus vložíme naspäť do formy.
8. Krok
Natrieme krém a dozdobíme malinami, mangom a mätou.
9. Krok
Dáme do chladničky aspoň na 3 hodiny (ideálne na celú noc).
10. Krok
Dobrú chuť ♡︎