REKLAMA

Marinované karé rezance

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
5

Suroviny

  • 1 kg karé Pridané do
  • 2 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 dl piva Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie Pridané do

Marináda

  • 1 pl Med Pridané do
  • 1 čl chili paprička Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 1 čl čierne mleté korenie Pridané do
  • 2 pl olivový olej Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 1 čl sladká paprika mletá Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.

Mäso si nakrájame na 2cm hrubé rezance, čím dlhšie tým lepšie. Mäso si dáme do marinády a necháme cez noc v uzavretej nádobe v chladničke. Pred pečením si nakrájame dve cibule na krúžky, tie dáme na dno pekáča a poukladáme mäso. Podlejeme pivom a zakryté alobalom dáme piecť na 190°C 1,5hod. Dobrú chuť!

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

747 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

331 receptov

Mascarpone

342 receptov

Večera

4590 receptov

Torty

481 receptov

Kuracie mäso

788 receptov

Dezert

3772 receptov