REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ic60DmJL3-cNP6Z4waMh/6340b8c24844d3ca32d534c5e82abc.jpeg)
Marinované karé rezance
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
Suroviny
- 1 kg karé
- 2 ks Cibuľa
- 2 dl piva
- soľ
- korenie
Marináda
- 1 pl Med
- 1 čl chili paprička
- 1 čl soľ
- 1 čl čierne mleté korenie
- 2 pl olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
- 1 čl sladká paprika mletá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
90 min.
Mäso si nakrájame na 2cm hrubé rezance, čím dlhšie tým lepšie. Mäso si dáme do marinády a necháme cez noc v uzavretej nádobe v chladničke. Pred pečením si nakrájame dve cibule na krúžky, tie dáme na dno pekáča a poukladáme mäso. Podlejeme pivom a zakryté alobalom dáme piecť na 190°C 1,5hod. Dobrú chuť!