REKLAMA

Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva

Marinovaný bôčik v alobale

Ide o tradičný český recept, ktorý je obzvlášť obľúbený počas zimných mesiacov. Pripravujeme ho zo surovín, ktoré väčšinou máme doma, a jeho príprava je veľmi jednoduchá.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Marináda

  • 3 Lyžice sójová omáčka Pridané do
  • 3 Lyžice Med Pridané do
  • 1 Lyžica Ground pepper Pridané do
  • 3 Lyžice Zmiešaná soľ a paprika Pridané do

Chrobák

  • 1 ks Chrobák Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a vytvorte marinádu.

2. Krok

Potrite hovädzí rezec marinádou a nechajte ho marinovať cez noc.

3. Krok

Predhrejte rúru na 180 stupňov.

4. Krok

Zabaľte hovädzí bok do alobalu a vložte ho do rúry na 2 hodiny.

5. Krok

Mäsko odložte a nechajte odpočívať minimálne 15 minút pred podávaním.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4892 receptov

Veľkonočné

246 receptov

Mäsité jedlá

2263 receptov

Dezert

3781 receptov

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

335 receptov

Pečivo

753 receptov

Raňajky

1511 receptov