REKLAMA
Zdroj: konstiantynzapylaie from Canva
Marinovaný bôčik v alobale
Ide o tradičný český recept, ktorý je obzvlášť obľúbený počas zimných mesiacov. Pripravujeme ho zo surovín, ktoré väčšinou máme doma, a jeho príprava je veľmi jednoduchá.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
Marináda
- 3 Lyžice sójová omáčka
- 3 Lyžice Med
- 1 Lyžica Ground pepper
- 3 Lyžice Zmiešaná soľ a paprika
Chrobák
- 1 ks Chrobák
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Zmiešajte všetky ingrediencie dohromady a vytvorte marinádu.
2. Krok
Potrite hovädzí rezec marinádou a nechajte ho marinovať cez noc.
3. Krok
Predhrejte rúru na 180 stupňov.
4. Krok
Zabaľte hovädzí bok do alobalu a vložte ho do rúry na 2 hodiny.
5. Krok
Mäsko odložte a nechajte odpočívať minimálne 15 minút pred podávaním.