REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VObznHdIJtQGCLIfYOU9/e288ba473a319189f7b7c8434be556.jpeg)
Zdroj: 500 from Getty Images
Najlepší tortový korpus
Vynikajúci a ľahko pripravený tortový korpus, ktorý je perfektným základom pre všetky vaše torty.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 200 g cukor
- 4 ks vajce
- 200 g hladká múka
- 100 g maslo
- 1 ks prášok do pečiva
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Rozohrejte rúru na 180°C.
2. Krok
V mise zmiešajte cukor a vajcia do hladka.
3. Krok
Pridajte maslo a dokonale premiešajte.
4. Krok
Pomaly pridávajte múku zmiešanú s práškom do pečiva.
5. Krok
Zmes rozdeľte do tortovej formy.
6. Krok
Pečte v predhriatej rúre 45 minút.
7. Krok
Nechajte korpus úplne vychladnúť pred tým, než ho použijete ako základ pre tortu.