REKLAMA

Opekaný zubáč so zemiakovou kašou

Rýchla fit večera

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 300 g zubáč Pridané do
  • 6 kus zemiak Pridané do
  • 1 polievková lyžica rastlinný tuk Pridané do
  • 1 dl mlieko Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie štyroch farieb Pridané do
  • múka Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • citrónová šťava Pridané do
  • olivový olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

45 min.
1. Krok

Zemiaky ošúpeme a dáme variť do osolenej vody, necháme rozvariť a scedíme. Do zemiakov pridáme maslo a mlieko a vymiešame do hladkej kaše ak je príliš husta pridávame viac mlieka, dosolime podľa chuti.

2. Krok

Filety zo zubáča osušíme kuchynskou utierkou osolíme, okoreníme, pridáme rascu a pokvapkáme citrónovou šťavou. Zubáča obalíme v múke.

3. Krok

Na panvici si roztopíme trochu masla s olivovým olejom, necháme rozpáliť a pridáme obalené filety. Opečieme z každej strany do zlatova, najskôr opekáme stranu s kožou. Naservírujeme filetu so zemiakovou kašou. Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Pečivo

746 receptov

Obed

4876 receptov

Mäsité jedlá

2257 receptov

Nátierky

332 receptov

Mascarpone

342 receptov

Torty

481 receptov

Večera

4589 receptov

Dezert

3773 receptov

Kuracie mäso

788 receptov