REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/BmENGLw1z76eBeLpiElA/1330785d0920e14a47a5a78f060b82.jpeg)
Pečená kaša s jahodami
Raňajky si rýchlo, zdravo a chutne viete pripraviť aj deň vopred. Ideálne ak ráno nemáte čas, stačí vytiahnuť z chladničky a podávať či už studené alebo teplé
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
Suroviny
- 1 ks banán
- 120 g jemné ovsené vločky
- 40 g proteín jahoda vanilka banán
- 100 ml mlieko
- 100 ml voda
- 100 g jahody
Krém
- 120 g jemný tvaroh
- 15 g proteín
- čakankový sirup
- lyofilizované jahody
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Banán popučíme, pridáme vločky, proteín, mlieko a vodu a zamiešame. Následne primiešame jahody, ktoré nakrájame na polovice, menšie môžeme nechať aj v celku. V zapekacej mise pečieme pri teplote 180 stupňov 25-30 minút.
2. Krok
Na krém zmiešame tvaroh s proteínom, sladidlom a rozmrvenými lyo jahodami. Rozotrieme na vrch pečenej kaše a podávame. Dobre chutí teplá i studená.