REKLAMA
Pečená pražma zlatá
Vynikajúca pražma zlatá pečená v alobale. Ako príloha sa hodia opečené zemiaky.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 5 ks cherry paradajky
- čerstvé listy koriandru
- mleté čierne korenie
- 1 ks strúčiky cesnaku
- 1 ks pražma zlatá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
40 min.
1. Krok
Pripravíme si marinádu. V miske zmiešame paradajky, koriander, korenie a cesnak. Paradajky umyjeme a prekrojíme na polovicu.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Koriander nakrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
3. Krok
Strúčik cesnaku pokrájame na drobno.
Zdroj: Youtube
4. Krok
Keď máme marinádu hotovú môžeme začať s prípravou pražmy. Bočné plutvy odrežeme. Na pražme urobíme 4 zárezy z oboch strán a posypeme ju soľou a korením.
Zdroj: Youtube
5. Krok
Následne rybu naplníme marinádou.
Zdroj: Youtube
6. Krok
Pražmu preložíme na alobal a vylejeme na ňu zvyšnú marinádu. Pečieme ju v predhriatej rúre na 180°C približne 25 minút.
Zdroj: Youtube