REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lH5nejMbM6EzLR0nl-8I/b186c7c033c3a239d3d4aa849d5273.jpeg)
Pečené bravčové karé
Výborné bravčové karé so slaninou a cesnakom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 1 kg bravčová panenka
- 150 g oravská slanina
- 100 ml olej
- 400 ml voda
- 5 ks strúčiky cesnaku
- 1 kl grilovacie korenie
- 1 kl vegeta
- 1 kl soľ
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
100 min.
1. Krok
Bravčové karé umyjeme. Urobíme do neho zárezy a striedavo vtláčame nakrájanú slaninu a strúčiky cesnaku.
2. Krok
Následne mäso osolíme a okoreníme.
3. Krok
Bravčové karé pečieme zakryté alobalom vo vymastenom pekáči na 200°C približne 90 minút. Taktiež ho nezabudneme podliať vodou.
4. Krok
Pred koncom pečenia zložíme alobal a dopečieme chrumkavú kôrku.